Om oss


Vår drivkraft

Vår drivkraft är att erbjuda hållbara och miljövänliga golv för både bostäder och offentliga miljöer.

Under de senaste 10 åren har vi på företaget intensivt fokuserat på att erbjuda miljövänliga produkter. I detta arbete har vi haft ett nära och givande samarbete med leverantörer som delar vårt fokus och våra värderingar.

Vi har lagt ner stor möda på att ta fram våra egna miljövänliga alternativ för både klickgolv och Luxury Tiles och under 2024 kunde vi äntligen lansera våra PVC-fria och BioBaserade golv: 

FuturaPublic och FuturaComfort

Men vi nöjer oss inte bara med att erbjuda produkter. Vi vill ge dig en totalupplevelse med fokus på kvalitet, service och miljöansvar. 

Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta golvlösningen för ditt projekt.

Tillsammans kan vi skapa en mer hållbar framtid, ett golv i taget!


 


Välkommen till vårt team


Vi på Idé Flooring är en grupp passionerade individer med en gemensam vision: att leverera golvlösningar av högsta kvalitet till våra kunder. Var och en av oss bidrar med unika färdigheter och erfarenheter som gör oss till ett starkt och effektivt team.

Robert
Som grundare och vd för Idé Flooring har jag över 40 års erfarenhet i golvbranschen. Med min passion för produktutveckling och sälj leder jag tillsammans med mina medarbetare företaget framåt med en tydlig vision och strategi.

Jag är stolt över att kunna säga att jag aldrig har arbetat i ett mer kompetent, kundfokuserat, ärligt och förtroendeingivande team. Vi är alla fast beslutna att ge våra kunder den bästa möjliga servicen och de bästa produkterna.

Lars och Mikael
Lars och Mikael utgör vår dynamiska säljavdelning. Med sin expertis och engagemang hjälper de våra kunder att hitta den perfekta golvlösningen för deras behov. De är alltid redo att gå den extra milen för att säkerställa kundnöjdhet.

Anna
Anna är vår ovärderliga grundsten. Som ansvarig för ekonomi och logistik ser hon till att allt flyter smidigt bakom kulisserna. Hennes organisatoriska förmåga och noggrannhet är oumbärliga för vår framgång.

 Kontakta oss

Robert Johnson

Bohuslän, Västra Götaland samt södra Sverige


0733-15 81 00
[email protected]

Kontakta oss

Lars Holmström

Norra och mellersta Sverige samt ostkusten


0704-17 31 31 
[email protected]

Kontakta oss

Mikael Sjölund

Stockholm, Mälardalen samt södra Sverige

Ansvarig för BacBetong

0705-27 08 51
[email protected]

Kontakta oss

Anna Johansson

Ekonomi och logistik

 

0761-99 66 24
[email protected]