Idé Flooring, 30 års erfarenhet inom golvbranschen

Golv för alla typer av offentlig miljö

Idé Flooring har egen tillverkning av vinylgolv. Vi är också återförsäljare för Fitnice vävda vinylgolv, Balsan textilgolv och  PVC-fria PURLINE eco & PURLINE element. Med lång erfarenhet från både installation och golvprodukter, kan vi ge dig råd och agera bollplank när du ska bygga om eller byta golv. 

Våra golvprodukter utvecklas och tillverkas genom ett nära samarbete med fabriker i Asien, härifrån har vi direktimport och kan därför erbjuda hög kvalitet till rätt pris. Idé Flooring kunder är många av de större butikskedjorna med butiker i hela Norden. Vi är ett av tre företag i LARJ-gruppen.

Vår verksamhet

Idé Flooring har lång erfarenhet av att installera golv. 2006 startade vi utveckling och tillverkning av en vinylgolvserie som en del i att möta kundernas önskemål om egendesignade golvprodukter. Vi är också återförsäljare av vävda vinylgolv, textilgolv och PVC-fria golv. Vår verksamhet grundar sig i ett genuint kvalitetstänkande. Vi finns med huvudkontor i Sisjön och  lager i Kungsbacka. Härifrån kan vi snabbt leverera ut golv till våra kunder.

Vår affärside & vision

”Inom områdena vinyl-, textil- och PVC-fria golv, ska Idé Flooring erbjuda beställare i offentlig miljö kvalitetsprodukter och skräddarsydda lösningar till rätt pris. Genom vår gedigna erfarenhet kan vi bidra med kunskap, nytänkande och idéer."

 

Lars Holmström

Stockholm-Mälardalen, mellersta & norra Sverige

0704-17 31 31 
lars@ideflooring.se

Uno Karlsson

Västra, östra och södra Sverige
Ansvarig för Condry/MCoat

0733-15 81 12

uno@ideflooring.se