Om Oss

Golv för alla typer av offentlig miljö

Idé Flooring har egen tillverkning av vinylgolv. Vi är också återförsäljare för Fitnice vävda vinylgolv, Balsan textilgolv och PVC-fria PURLINE eco & PURLINE element. Med lång erfarenhet från både installation och golvprodukter, kan vi ge dig råd och agera bollplank när du ska bygga om eller byta golv.

Våra golvprodukter utvecklas och tillverkas genom ett nära samarbete med fabriker i Asien, härifrån har vi direktimport och kan därför erbjuda hög kvalitet till rätt pris. Idé Flooring kunder är många av de större butikskedjorna med butiker i hela Norden.
Vår verksamhet

Idé Flooring har lång erfarenhet av att installera golv. 2006 startade vi utveckling och tillverkning av en vinylgolvserie som en del i att möta kundernas önskemål om egendesignade golvprodukter. Vi är också återförsäljare av vävda vinylgolv, textilgolv och PVC-fria golv. Vår verksamhet grundar sig i ett genuint kvalitetstänkande. Vi finns med huvudkontor i centrala Göteborg och lager i Tranemo. Härifrån kan vi snabbt leverera ut golv till våra kunder.Kontakta oss

Lars Holmström

Norra, Mellersta Sverige samt ostkusten.


0704-17 31 31 
lars@ideflooring.se

Kontakta oss

Mikael Sjölund

Stockholm, Mälardalen, Södra Sverige
Ansvarig för BacBetong

0705-27 08 51
mikael@ideflooring.se

Kontakta oss

Anna Johansson

Västra Götaland0761-99 66 24
anna@ideflooring.se

Kontakta oss

Robert Johnson

Bohuslän, Västra Götaland, Södra Sverige


0733-15 81 00
robert@ideflooring.se