VinylPublic lvt golv är ett nytt golv från Idé Flooring. VinylPublic lvt golv är perfekt för offentliga miljöer där golvet behöver vara både slitstarkt & lättstädat.

VinylPublic LVT golv

LVT golv för offentlig miljö - i lager med snabb leverans!

Luxury Vinyl Tile (LVT)
Slitstarkt
Naturligt utseende
Miljövänligt

VinylPublic är vårt nya LVT golv som är slitstarkt, lättskött och har mycket bra miljöbedömingar. Kollektionen finns i ett antal naturtrogna trä- och stenimitationer.

Lvt golv perfekt för offentliga miljöer 

Lvt golv är ett perfekt val av golv för offentliga miljöer som restauranger, butiker, kontor, hotell och liknande där du vill ha ett golv som är slitstarkt och lättstädat. VinylPublic är förstås även med i Byggvarubedömningen samt Sunda Hus och som råvara används endast virgin-pvc utan miljöstörande kemikalier.

Slitstarkt & miljövänligt

För oss är det självklart att ett lvt golv från oss ska klara dagens hårda miljökrav och inte ge påverkan på de som lever och arbetar på våra golv. Det ska förstås vara snyggt och lättskött under många år, ett alternativ till trägolv men för en betydligt lägre kostnad, både vid första investeringen, men även under hela livslängden med skötsel och underhåll.

Det är även ett mycket bra golv för studentbostäder, äldreboenden, gruppboenden och liknande där du vill ha träutseende och ombonad miljö med ett golv offentlig miljö som är tåligt för slitage, och inte lika känsligt för repor och fukt som ett trägolv.

Få snabb leverans av VinylPublic

Vi erbjuder VinylPublic med snabba leveranstider inom Sverige då vi har golvet i vårt egna lager i Göteborg. Du som gör en beställning inom Sverige har därför en unik möjlighet att köpa VinylPublic till bra pris med snabb leveranstid.  

Naturligt utseende på LVT golv

Vi har lagt mycket tid för att hitta snygga och naturtrogna mönster och vi anpassar vår kollektion efter våra kunders önskemål. Vi har tagit upp nya format som ger ett ännu exklusivare intryck. Longplank som är cirka 23x152 cm för dig som vill ha känslan av ett exklusivt plankgolv.

Nytt för i år är även mindre storlekar för att lägga i fiskben och även en variant för läggning i Chevron. Golven limmas direkt mot underlaget eller läggs på vår underlagsmatta för lvt-golv. Fastlay läggs löst mot underlaget och har en förlimmad ovansida för enkel montering av lvt-golv. Du kan snabbt byta golv utan torktider på spackel och lim.

Kontakta oss om LVT Golv

Har du frågor om VinylPublic eller våra produkter inom Lvt golv? Kontakta oss gärna så återkopplar vi till dig så snart vi kan!

Beställ varuprover

Beställ varuprover från oss. Denna tjänst riktar sig till dig som beställer i företagets vägnar. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med proverna. Om du som privatperson vill veta mer om våra produkter så hänvisar vi till våra återförsäljare.

Till beställning

Dokument