Idé Flooring VinylLocking Comfort - Vinylklick är ett stegljudsdämpande golv med vinylklick som är slitstarkt & ergonomiskt. Enkel installation med vinylklick

VinylLocking Comfort - Vinylklick

Akustikgolv för offentlig miljö!

Drop and Lock Click System
Lätt att lägga
Integrerad stegljudsdämpning
Stabilt och fukttåligt
Bedömd i Sundahus & BVB

Naturtrogen stegljudsdämpning i vinylklick golv

Söker du ett klickvinyl golv med naturtroget utseende och egenskaper som passar i såväl bostäder som offentliga miljöer så har du hittat rätt. Vi har många års erfarenhet av tillverkning av vinylklickgolv i egen produktion. För oss är det väldigt viktigt att våra golv inte bara har snygg design, hög slitstyrka och bra städegenskaper utan också är ett bra val ur miljösynpunkt.

Våra vinylklickgolv är certifierade hos Sunda Hus och Byggvarubedömningen och är förstås ftalatfria, vi är väldigt noga med att råvaran är av högsta kvalitet. Vi använder enbart ren nyproducerad råvara så vi är säkra på att det inte ingår kemikalier som inte är önskvärda.

Tack vare att golvet läggs utan lim blir det enklare att i framtiden ta hand om golvet med mindre miljöpåverkan eftersom det inte behöver skiljas från spackel och lim. Detta skapar ett golv som är hållbart både mot slitage och från en miljösynpunkt. 

Enkel installation med vinylklick

Våra vinylklickgolv fungerar i många olika miljöer och de läggs direkt på betong eller andra fasta underlag. Det är enkelt och går snabbt att installera utan lim och utan torktider, du kan även att lägga våra vinylklickgolv på betonggolv med upp till 90% Rf.

Fördelar med VinylLocking Klickvinyl

Några andra fördelar med vinylklickgolv är att de är tåliga för fukt och passar utmärkt i butiker, restauranger och andra offentliga miljöer där du kommer utifrån direkt in på golvet. Det naturtrogna utseendet gör att vinylklick golv passar mycket bra i bostäder, hotell, äldreboenden, skolor och andra ytor där du vill ha den ombonade och varma känslan av trägolv.

Vinyl Locking Comfort är en klickvinyl som är mindre känsligt för fukt, repor och märken och lättare att underhålla. Du städar golvet med torra metoder eller en fuktad mopp och du behöver inte oroa dig för ett utspillt glas med vatten. Den ljuddämpande baksidan på våra klickvinylgolv ger 18 dB stegljudsförbättring och dessutom blir de behagliga att gå på, något som är uppskattat i butiker och exempelvis gym. Det är en viktig egenskap både i renovering och nyproduktion för att minska fortplantningen av ljud. Dessa egenskaper uppskattas också mycket i gym, våra golv har installerats i många år i gym för att de är ljuddämpande och har en bra svikt som skonar leder och fötter. Du hittar bilder på gym-golv på sidan med våra referenser.

Kontakta oss om vinylklick

Med Vinyl Locking Comfort har du ett perfekt golv till äldreboenden, skolor, hotell, LSS-boenden, lägenheter, gym, butiker eller restauranger. Har du frågor om våra produkter eller önskar offert? Tveka inte att kontakta oss! Varuprover finns tillgängliga längre ned på sidan.

Beställ varuprover

Beställ varuprover från oss. Denna tjänst riktar sig till dig som beställer i företagets vägnar. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med proverna. Om du som privatperson vill veta mer om våra produkter så hänvisar vi till våra återförsäljare.

Till beställning

Dokument