Söker du ett klickgolv med naturtroget utseende och egenskaper som passar i såväl bostäder som offentliga miljöer så har du hittat rätt. Läs mer om FuturaComfort från Idé Flooring!

FuturaComfort

PVC-fritt och biobaserat klickgolv för bostäder och offentliga miljöer

Miljövänligt
Biobaserat
PVC-fritt
Slitstarkt
Lättskött

 

FuturaComfort är vårt miljövänliga klickgolv med naturtroget utseende och egenskaper som passar i såväl bostäder som offentliga miljöer. 

FuturaComfort är fritt från ftalater och baserat på återvunnet material och biobaserade råvaror. Att använda biobaserade råvara innebär minskad påverkan på vår miljö. 

Tack vare att golvet läggs utan lim blir det enklare att i framtiden ta hand om golvet med mindre miljöpåverkan eftersom det inte behöver skiljas från spackel och lim. 

Enkel installation

FuturaComfort fungerar i många olika miljöer och läggs direkt på betong eller andra fasta underlag. Det är enkelt och går snabbt att installera utan lim och utan torktider, du kan lägga FuturaComfort på betonggolv med upp till 85% RF.

Fördelar med FuturaComfort

 • Miljövänligt 

  FuturaComfort är gjort av återvunnet material och biobaserade råvaror. Det är fritt från ftalater och andra miljöskadliga ämnen

 • Stegljudsdämpande

  Den ljuddämpande baksidan på FuturaComfort ger 18 dB stegljudsdämpning och blir dessutom behagligt att gå på, något som är uppskattat i exempelvis butiker och gym.

 • Hållbart

  - Golvet är slitstarkt och tåligt mot fukt. Det är enkelt att underhålla

 • Naturtroget

  Det naturtrogna utseendet gör att FuturaComfort passar mycket bra i bostäder, hotell och andra ytor där du vill ha den ombonade och varma känslan av trägolv.

 

 

Nordic Ecolable och Husproduktportalen

Futura Comfort är nu listat hos Nordic Ecolable och får användas i Svanenmärkta hus.

FuturaComfort finns med i Husproduktportalen och kan läggas till i ditt Svanen-projekt. 

 

Kontakta oss om vårt miljövänliga klickgolv

Med FuturaComfort har du ett perfekt golv till hotell, lägenheter, gym, butiker eller restauranger.

Har du frågor om våra produkter eller önskar offert? Tveka inte att kontakta oss!

Varuprover finns tillgängliga längre ned på sidan.

 

Beställ varuprover

Beställ varuprover från oss. Denna tjänst riktar sig till dig som beställer i företagets vägnar. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med proverna. Om du som privatperson vill veta mer om våra produkter så hänvisar vi till våra återförsäljare.

Till beställning

Dokument