Balsan textilplattor för golv är moderna textilplattor med fransk design för alla typer av miljöer. Slitstart textilgolv för hotell, konferens & kontor. Idéflooring

Balsan textilplattor

Textilplattor för golv med fransk design

Textilplattor
Slitstarkt
50x50 cm
Bred kollektion

Moderna textilplattor för golv

Balsan är ett franskt varumärke med anor från 1800-talet. Balsan producerar idag textilgolv för alla typer av miljöer. Sedan starten 1857 tillverkar de slitstarka & moderna textilgolv med inriktning på hotell, konferens & kontor.

Textilplattor har många fördelar, de är enkla att frakta och installera. Balsan textilplattor kan limmas mot underlaget eller läggas med tejp för att inte påverka ditt befintliga golv. Vår mest säljande kollektion Balsan L480 är tillverkade av återvunnet garn från uttjänta fiskenät som plockats upp ur havet. Balsan långvariga samarbete med Aquafil där man använder fiskenät som hämtats på havets botten för att tillverka nytt garn innebär förstås att riskerna för fiskar och andra djur minskar och den cirkulära användandet reducerar användandet av naturens begränsade resurser.

Textilplattor är ett bra val för din arbetsmiljö, de dämpar ljud och är behagliga att stå och gå på under långa arbetsdagar. En bra ljudmiljö på din arbetsplats har positiv inverkan på arbetet, mindre buller ökar koncentrationsförmågan och gör dig mindre trött.

Kvalitet, bra priser och välbefinnande!

Även om du har en begränsad budget kan du ge ditt kontor ett lyft med Balsans expertis och mattor!
Tänk på energibesparingen: mattor behåller upp till 12% mer värme än hårda golv.
Perfekt i lobbyer, kontor och korridorer med öppen planlösning, mattplattor är först och främst en investering i dina kollegors välbefinnande.

Textilplattor från Balsan finns i ett flertal olika varianter som ger dig möjlighet att skapa ett unikt golv. Till konferensrummet kan du exempelvis välja ditt golv från Balsan Stoneage eller Rain för en lite exklusivare känsla och Balsan L480 eller Winter till kontoren.

Balsan textilplattor kan med fördel kombineras med Vinyl Public lagt på Fastlay i exempelvis lunchrum, entré, reception eller korridorer. Det blir en minimal skillnad i höjd på golv och Vinyl Public i trä eller betongdesign blir ett mycket snyggt komplement.

De mycket slitstarka textilplattorna från Balsan är även enkla att sköta. En fördel är att plattorna binder dammet till sig så att det försvinner när golvet dammsugs. Skulle olyckan vara framme och du får en skada eller fläck på golvet är det enkelt att byta en eller ett par plattor i ditt golv.

Med Balsan får du ett golv som är vänligt mot miljön och de som lever och arbetar där du installerar golv.

Avenue

Take a Walk

Winter

Stoneage

Balsan Trust

L480

Gravel

Urbanist

Cirrus