VinylPublic är ett nytt lvt-golv från Idé Flooring. VinylPublic är ett bra val för offentliga miljöer där golvet behöver vara både slitstarkt & lättstädat.

FuturaPublic

Ett slitstarkt, lättskött och miljövänligt Luxury Tile-golv för offentliga miljöer.

Miljövänligt
PVC-fritt
Slitstarkt
Lättskött

FuturaPublic är vårt nya, slitstarka Luxury Tile-golv som är både lättskött och miljövänligt. Kollektionen finns i flera naturtrogna trä- och stenimitationer.

FuturaPublic är optimalt för offentlig miljö

Offentliga miljöer som restauranger, butiker, kontor och hotell behöver inredas med särskilt slitstarka och lättstädade material. FuturaPublic är tillverkat för att klara av yttre påfrestningar över lång tid vilket gör det till ett naturligt val i miljöer som dagligen rymmer många människor. Golvet är förutom tåligt och lättskött även ftalatfritt, PVC-fritt, fritt från mjukgörare och fritt från tungmetaller.

Kostnadseffektivt och snällt mot miljön

FuturaPublic är ett golv som med bravur klarar dagens stränga miljökrav. Vi är väldigt noga med att de som lever och arbetar på våra golv ska kunna göra det utan några som helst komplikationer orsakade av farliga kemikalier eller hälsovådligt stoff som släpper från golvytan. Genom att undvika ftalat, PVC-plast och andra miljöfarliga ämnen och material ser vi till att hålla nere golvets miljöpåverkan så långt det bara går.

Men förutom att golven ska vara tåliga och snälla mot människor och miljö så vill vi dessutom att de ska se bra ut, länge. Jämfört med till exempel trägolv behåller Luxury Tile-golv sitt ursprungliga utförande över lång tid. De är mindre känsliga för repor och fukt, och kan för den som vill, se likadana ut som ett riktigt trägolv. Mindre underhåll, längre livslängd. Kostnadseffektivt!

Ett golv med naturligt uttryck

Många av våra kunder uppskattar Luxury Tile-golv för kombinationen tålighet och naturtrogenhet. FuturaPublic håller länge och ser ut precis som trä- eller stengolv. Dessutom erbjuder vi golvet i många olika utföranden, från mindre och nättare fiskbensmönstrade varianter till Longplank som är cirka 23x152 cm.

Vill du veta mer om FuturaPublic?

Har du frågor om FuturaPublic eller något av våra andra golv? Kontakta oss så återkopplar vi till dig så snart vi kan.

 

 

Beställ varuprover

Beställ varuprover från oss. Denna tjänst riktar sig till dig som beställer i företagets vägnar. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med proverna. Om du som privatperson vill veta mer om våra produkter så hänvisar vi till våra återförsäljare.

Till beställning

Dokument