L480 är en textilplatta specialdesignad för arbetsytor, den ger en touch av dämpad elegans till ditt kontor

Gravel

En enfärgad och strukturerad textilgolvplatta i mineralfärger

 

Balsan Gravel - En hyllning till naturens kraft och elegans

Inspiration från jordens vidsträckta landskap

Gravel hämtar sin design från vulkaner, stenöken och rykande berg. Den ojämna estetiken hos dessa naturformationer återspeglas i plattans struktur, och den mineraliska paletten med nio nyanser, från ljusgrå kvarts till mörk obsidian, ger en känsla av robusthet och tidlös elegans.

Hållbarhet och prestanda

Gravel är tillverkad av 100% lösningsfärgade polyamidgarner, vilket gör den extremt motståndskraftig mot slitage, ljus och fläckar. Den tunga vikten på 700 gram bidrar till plattans stabilitet och komfort under fötterna.

Miljömedvetenhet i fokus

Garnet i Gravel är återvunnet Econyl®, vilket innebär att det tillverkats av återvunna fiskenät. NRB-baksidan (Noise Reduction Backing), som består av 90% återvunna flaskor, dämpar effektivt stegljud och skapar en behaglig akustisk komfort i stora utrymmen.

Perfekt för moderna arbetsmiljöer

Gravel är en idealisk lösning för kontor, öppna planlösningar, co-working spaces och hotellounger. Den robusta konstruktionen och den dämpande baksidan garanterar en behaglig arbetsmiljö med minimalt buller.

 

 

 

Beställ varuprover

Beställ varuprover från oss. Denna tjänst riktar sig till dig som beställer i företagets vägnar. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med proverna. Om du som privatperson vill veta mer om våra produkter så hänvisar vi till våra återförsäljare.

Till beställning

Dokument