Stoneage är en produkt som spelar på strukturer, vilket skapar en fräck vintage effekt. Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar offert!

Stoneage

Vintagekänsla med makalös struktur

Balsan Stoneage- En oändlig palett av möjligheter för din professionella miljö.

Stoneage är en textilplatta med struktur som ger en vintagekänsla till din professionella miljö. Den reproducerar rörelsen av återkommande design på golvet och skapar en unik atmosfär.

Infini Colors-kollektionen erbjuder många strålande färger, som rosa, turkos och orange, för att ge rummet energi och personlighet. Nytt för 2024 är att vi kompletterat med  8 lugnande nyanser inspirerade av jordtoner ger en känsla av frid och ro.

En platta enkel att designa med. Kombinera dessa subtila ton-i-ton-plattor för att skapa avgränsade områden eller en mjuk och behaglig zon.

Stoneage är ett miljövänligt val då den är tillverkad av Econyl®-återvunna fibrer. Dessutom kan den utrustas med en Sonic Confort-baksida, som förbättrar akustiken i rummet och minskar ljudnivån.

Stoneage ger dig oändlig palett av möjligheter för din professionella miljö.

 

Beställ varuprover

Beställ varuprover från oss. Denna tjänst riktar sig till dig som beställer i företagets vägnar. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med proverna. Om du som privatperson vill veta mer om våra produkter så hänvisar vi till våra återförsäljare.

Till beställning

Dokument