Take a Walk

Miljövänliga textilplattor

Balsan Take a Walk - Naturlig harmoni på kontoret

 

Drömmer du om att ta en promenad i skogen utan att lämna kontoret? Balsam Take a Walk-mattor gör det möjligt! Inspirerade av naturens rika nyanser och taktila upplevelser förvandlar de din arbetsplats till en oas av lugn och inspiration.

Färgerna på Take a Walk-mattorna hämtas från undervegetationen: Jordens bruna toner, gröna nyanser i alla former, höstlövens varma glöd och grått från stenar och växter. Varje färgval reflekterar naturens mångfald och skapar en harmonisk atmosfär.

Men det är inte bara färgerna som trollbinder! Mattornas struktur påminner om skogsstigar som formats av vandrarnas fotspår genom årstiderna. Ögat lockas av mönster som spår av mossa, lager av löv och fragment av grenar. Ljusets och skuggornas spel, typiskt för skogen, förstärker den organiska och oregelbundna effekten.

Take a Walk-mattorna är inte bara vackra, de är också miljövänliga. Tillverkade av 100 % återvunnet och återvinningsbart Econyl®-garn, styckefärgat för att minimera miljöpåverkan, bidrar de till en hållbar framtid.

Välj mellan 20 olika färger och lägg dem monokromatiskt för en lugnande effekt eller i en kombination av nyanser för att skapa energi och dynamisk atmosfär. Den tåliga tuftningen på 620 g/m2 är som standard fodrad med BBack-baksidan för effektiv ljuddämpning, perfekt för att absorbera störande ljud från höga klackar, stolar och andra objekt.

 

 

Balsan Take a Walk-mattor:

  • Förvandlar din arbetsplats till en oas av lugn och inspiration
  • Inspirerade av naturens rika nyanser och taktila upplevelser
  • Tillverkade av 100 % återvunnet och återvinningsbart Econyl®-garn
  • Finns i 20 olika färger
  • Tålig tuftning på 620 g/m2 med BBack-baksida för ljuddämpning

Ta med dig skogen in på kontoret och skapa en harmonisk och inspirerande arbetsmiljö med Balsam Take a Walk-mattor!

 

Beställ varuprover

Beställ varuprover från oss. Denna tjänst riktar sig till dig som beställer i företagets vägnar. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med proverna. Om du som privatperson vill veta mer om våra produkter så hänvisar vi till våra återförsäljare.

Till beställning

Dokument