L480 är en textilplatta specialdesignad för arbetsytor, den ger en touch av dämpad elegans till ditt kontor

Urbanist

Skapar en modern och inspirerande arbetsmiljö

 

Balsan Urbanist - Textilgolvplatta med industriell elegans

Upplev en ny dimension av golvdesign med Urbanist! Denna innovativa textilgolvplatta, tillverkad av 100% återvunnet Econyl®-garn, kombinerar tidlös elegans med modern funktionalitet.

Inspirerad av traditionell vävning och arkitektonisk betong skapar Urbanist en unik estetik som ger ditt kontor en varm och inbjudande atmosfär. Den fina, tryckta öglan ger en behaglig taktil upplevelse och erbjuder utmärkt slitstyrka.

Välj bland åtta vackra neutrala färger, varav en med en diskret touch av turkos, för att skapa en perfekt matchning med din inredning. Urbanist är inte bara snygg, den är också otroligt praktisk. Den dämpar effektivt stegljud och skapar en behaglig akustisk komfort i stora utrymmen.

För en ännu mer dynamisk look, kombinera Urbanistplattor med varandra och skapa unika mönster och kombinationer som speglar din personliga stil och ger ditt kontor en verkligt individuell prägel.

Beställ prover idag och se hur Urbanist kan lyfta din kontorsmiljö.

 

 

 

Beställ varuprover

Beställ varuprover från oss. Denna tjänst riktar sig till dig som beställer i företagets vägnar. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med proverna. Om du som privatperson vill veta mer om våra produkter så hänvisar vi till våra återförsäljare.

Till beställning

Dokument