Balsan Winter kollektionen har ett bra urval kulörer och accentfärger som även kan kombineras med Season Lines för att skapa spännade mönsterläggningar.

Winter

Ger en inbjudande atmosfär till kontoret

Balsan Winter - En oändlig palett av möjligheter för din professionella miljö.

Skapa tidlösa golv med Balsan Winter kollektionen. Denna serie plattor erbjuder 28 härliga nyanser, perfekta för professionella miljöer.

Utöver de tidlösa neutrala tonerna introducerar Winter en palett av varma färger som salvia- och kejsargrönt, ockragult, rosenträ och kryddiga nyanser. Dessa toner bidrar till en varm och inbjudande atmosfär på kontoret.

Winter-plattorna är speciellt framtagna för serviceinrättningar. Tillverkade av 100 % solution-dyed polyamidgarn är de slitstarka och enkla att rengöra, vilket gör dem perfekta för miljöer med hög trafik. Välj Winter och få hållbara golv som tål daglig användning!

Beställ varuprover

Beställ varuprover från oss. Denna tjänst riktar sig till dig som beställer i företagets vägnar. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med proverna. Om du som privatperson vill veta mer om våra produkter så hänvisar vi till våra återförsäljare.

Till beställning

Dokument