Balsan Take a Walk

Miljövänliga textilplattor

Balsan Take a Walk

"Städer borde byggas på landsbygden", skämtade en författare från Belle Epoque en gång. Tänk om vi i stället tog med oss skogen in på kontoret? Det är Balsans mål med sina Take a Walk-mattor, som pryder arbetsytorna med undervegetationens nyanser: brunt från jord och bark, gröna variationer, höstlövens nyanser, grått från stenar och vissa växter. Men det är inte bara färgerna som räknas!

Den distinkta strukturen på Take a Walk-kontorsmattan påminner om skogsstigar som under årstiderna formats av vandrarnas fotspår. Ögat tycks upptäcka fläckar av mossa, lager av löv och fragment av grenar... Samspelet mellan ljus och skugga, som är karakteristiskt för undervegetationen, förstärker denna organiska, oregelbundna effekt ytterligare.

De miljövänliga Take a Walk-textilplattorna har 100 % återvunnet och återvinningsbart Econyl®-garn som är styckefärgat för att minska miljöpåverkan. De finns i 20 färger och kan läggas monokromatiskt för en lugnande effekt eller i en rad olika nyanser för att ge energi åt rummet och leka med nyanserna i utomhusträdgårdarna. Tuftningen på 620 g/m2 är som standard fodrad med BBack baksidan för att absorbera oönskat ljud, t.ex. höga klackar, skrapande stolar, tappade föremål osv.

Beställ varuprover

Beställ varuprover från oss. Denna tjänst riktar sig till dig som beställer i företagets vägnar. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med proverna. Om du som privatperson vill veta mer om våra produkter så hänvisar vi till våra återförsäljare.

  = Lägg till produkt
  = Ta bort produkt
  = Klicka för att se mått
Till beställning

Dokument