Förutom en stegljudsförbättring på 17 dB erbjuder Fastlay en enkel installation utan lim. Golvet kan läggas på de flesta fasta underlag.

Fastlay

singleGLUE och doubleGLUE - Våra stegljudsdämpande underlag som passar alla miljöer

Förutom en stegljudsförbättring på 15 dB erbjuder Fastlay en enkel installation utan lim.

Golvet kan läggas på de flesta fasta underlag. Direkt på betong, vinylgolv eller trägolv utan att påverka underlaget och du kan installera på upp till 85% Rf.

Fastlay fungerar i de flesta miljöer som skolor, kontor, äldreboenden, restauranger eller butiker. Perfekt golv i gym med ljuddämpning och en konstruktion som klarar den tuffa belastningen i gruppträningssalar, dessutom med svikt som gör det skonsamt för de som tränar!

Ett miljövänligt golv med många fördelar

Alla produkter i Fastlay serien är pvc-fria och miljöcertifierade, de underlättar installation och gör att du inte behöver använda lim mot underlaget. Det innebär att du inte tillför vatten till betongen och det i sig minskar riskerna för emmissioner. SingleGlue är förlimmad på ovansidan för läggning av Vinyl Public eller Futura Public. DoubleGlue är lämplig i miljöer med hårdare slitage eller större ytor där du inte vill ha rörelsefogar. Silent plus är förlimmad mot underlaget och sedan limmas Vinyl Public, Futura Public eller Wineo Purline rullvara eller plattor. Det är lämpligt för offentliga lokaler där det är hög trafik.

Dokument