Välkommen till –

Futura Comfort

Naturtrogen stegljudsdämpning i PVC-fritt klick golv

Söker du ett klickgolv med naturtroget utseende och egenskaper som passar i såväl bostäder som offentliga miljöer så har du hittat rätt. Vi har många års erfarenhet av tillverkning av klickgolv i egen produktion. För oss är det väldigt viktigt att våra golv inte bara har snygg design, hög slitstyrka och bra städegenskaper utan också är ett bra val ur miljösynpunkt.

Våra PVC-fria klickgolv är fria från ftalater och baserade på återvunnet material och biobaserade råvaror. Att använda biobaserade råvara innebär minskad påverkan på vår miljö. En restprodukt från odling av ris gör att vi minimerar användandet av ändliga resurser. Dessutom använder vi återvunnet material till stor del. Även det förstås PVC-fritt. Användandet av återvunnet material minskar klimatpåverkan vilket är mycket viktigt för oss.

Tack vare att golvet läggs utan lim blir det enklare att i framtiden ta hand om golvet med mindre miljöpåverkan eftersom det inte behöver skiljas från spackel och lim. Detta skapar ett golv som är hållbart både mot slitage och från en miljösynpunkt.

Enkel installation med PVC-fritt klickgolv

Våra klickgolv fungerar i många olika miljöer och de läggs direkt på betong eller andra fasta underlag. Det är enkelt och går snabbt att installera utan lim och utan torktider, du kan även att lägga våra vinylklickgolv på betonggolv med upp till 85% Rf.

Fördelar med PVC-fritt klickgolv

Några andra fördelar med klickgolv är att de är tåliga för fukt och passar utmärkt i butiker, restauranger och andra offentliga miljöer där du kommer utifrån direkt in på golvet. Det naturtrogna utseendet gör att vinylklick golv passar mycket bra i bostäder, hotell, äldreboenden, skolor och andra ytor där du vill ha den ombonade och varma känslan av trägolv.

Futura Comfort är ett PVC-fritt klickgolv som är mindre känsligt för fukt, repor och märken och lättare att underhålla. Du städar golvet med torra metoder eller en fuktad mopp och du behöver inte oroa dig för ett utspillt glas med vatten. Den ljuddämpande baksidan på våra klickgolv ger 18 dB stegljudsförbättring och dessutom blir de behagliga att gå på, något som är uppskattat i butiker och exempelvis gym. Det är en viktig egenskap både i renovering och nyproduktion för att minska fortplantningen av ljud. Dessa egenskaper uppskattas också mycket i gym, våra golv är ljuddämpande och har en bra svikt som skonar leder och fötter.

Kontakta oss om PVC-fria klickgolv

Med Futura Comfort har du ett perfekt golv till äldreboenden, skolor, hotell, LSS-boenden, lägenheter, gym, butiker eller restauranger. Har du frågor om våra produkter eller önskar offert? Tveka inte att kontakta oss! Varuprover finns tillgängliga längre ned på sidan.