Stoneage är en produkt som spelar på strukturer, vilket skapar en fräck vintage effekt. Kontakta oss gärna om du har frågor eller önskar offert!

Balsan Stoneage

En produkt som spelar på strukturer

Balsan Stoneage

Stoneage är en produkt som spelar på strukturer, vilket skapar en fräck vintage effekt. Denna strukturerade textilplatta reproducerar rörelsen av återkommande design på golvet. Ett golv i karaktär ... det är Stoneages effekt i professionella miljöer.

Detta temperament framhävs faktiskt av de strålande färgerna som erbjuds i Infini Colors-kollektionen: prickigt rosa, fet turkos eller energisk orange. Med 33 färger får du en mängd möjligheter för vad du är ute efter. Dessutom är Stoneage gjord av Econyl-återvunna fibrer och har en Sonic Confort-baksida (på begäran) för ett ännu bättre akustik i rummet.

Beställ varuprover

Beställ varuprover från oss. Denna tjänst riktar sig till dig som beställer i företagets vägnar. Fyll i dina uppgifter nedan så återkommer vi med proverna. Om du som privatperson vill veta mer om våra produkter så hänvisar vi till våra återförsäljare.

  = Lägg till produkt
  = Ta bort produkt
  = Klicka för att se mått
Till beställning

Dokument